Doniraj za prosvjed

Cijela Hrvatska, od Osijeka do Dubrovnika, odazvat će se u srijedu 1. lipnja 2016. u 18 sati prosvjednim akcijama Hrvatska može bolje! Za organizaciju prosvjeda potrebno nam je još najmanje 20.000 kuna (plus provizija Indiegogo platforme i Paypala). Ako možete, podržite skup podrške kojim ćemo pokazati da je obrazovanje prioritet hrvatskog društva!

Cijela Hrvatska, od Osijeka do Dubrovnika, odazvat će se u srijedu 1. lipnja 2016. u 18 sati prosvjednim akcijama Hrvatska može bolje! Za organizaciju prosvjeda potrebno nam je još najmanje 20.000 kuna (plus provizija Indiegogo platforme i Paypala). Ako možete, podržite skup podrške kojim ćemo pokazati da je obrazovanje prioritet hrvatskog društva!

Troškovnik prosvjeda bit će uskoro dostupan na internetskim stranicama Inicijative. opis organizacija u Inicijativi (organizatorica i podržavateljica) dostupan je na LINKU.

Sredstva će biti uplaćena na žiro-račun udruge Roditelji u akciji – Roda, a na stranici www.hrvatskamozebolje.org objavljivat ćemo informacije o svim učinjenim troškovima i uplaćenim sredstvima.

Detalji o prosvjedu se nalaze na www.hrvatskamozebolje.org i na Facebook eventu.

Potencijalni višak sredstava skupljen putem crowdfunding kampanje Inicijativa Hrvatska možebolje uložit će u stipendiranje učenika/ica koji su oštećeni nefunkcioniranjem Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu putem javnog natječaja. Za više o problemu s NZPUSS-om pročitajte na ovoj poveznici.